АБОНАМЕНТ за 1 ГОДИНА

  • Марка: НАС ПРЕС ЕООД
  • Кат. номер: А1

Списание: СХЕМИ НА ШЕВИЦИ
ISSN: 9772682971107
Абонамент: 1 година
Брой списания: 4
Периодичност: 3 месечник
Формат: 64 стр.

Списанието се дистрибутира единствено и само от НАС ПРЕС ЕООД, ползвайки онлайн магазин: www.nasledstvoto.com 

УСЛОВИЯ НА АБОНАМЕНТА:

1. Направете заявка за 1-годишен абонамент през нашия онлайн магазин (4 бр. на списанието "Схеми на Шевици" - БР. 8 (изл. Март)/ БР. 9 (изл. Юни)/ БР. 10 (изл. Септември) / БР. 11 (изл. Декември);

2. Не е нужно да правите предварително плащане. Единствено посочете актуален офис на Спиди, на който ще получавате вашите списания през годината на всеки 3 месеца от излизането на БР. 8; 

3. Специално за всички абонати куриерските разноски са ВКЛЮЧЕНИ в цената.

ВАЖНО: Ако някой брой на списанието бъде върнат от куриера обратно на издателя, понеже не е бил потърсен от получателя - абонамента се прекратява.

АБОНАМЕНТА е валиден единствено и само за територията на Република България.

 

КОГА ДА ОЧАКВАМ ПЪРВАТА ДОСТАВКА:

Доставката на списанието се извършва в началото на всеки 3 месеца - Март - Юни - Септември - Декември, но не по-късно от 10-то число със СПИДИ АД.


КОЙ БРОЙ ЩЕ ПОЛУЧА:

Абонамента важи единствено за планираните 4 бр. печатни изделия - списания планирани за 2020 година. Абонамента за 2021 година ще бъде обяван през съответната година. 

Всеки изпуснал да се абонира за списанието в абонаментния период няма да може да се възползва от безплатната доставка до офис на Спиди.

---

При възникването на допълнителни въпроси или трудности при потвърждение на вашата заявка може да се свържете с наш представител на тел.: 0877 155 145 

Благодарим Ви, че сте активна част от националната ни кауза да опазим, съхраним и популяризираме богатото културно наследство на България! 

40,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 40,00 лв.
Моля, изберете: