ПАКЕТ - всички части

  • Марка: НАС ПРЕС ЕООД
  • Кат. номер: MEGA PACK 3

Всички части на албума с авторски шевици от Елисавета Йорданова

Подготвили сме ви и специални подслаждащи промоции! Кликнете ТУК за повече информация :)

ПРИКАЗКИ В ШЕВИЦИ [1+2+3] 
***
Приказки в Шевици (част 1)
"Приказки в Шевици" е първия по рода си луксозен албум за схеми на шевици, разкриващ един магически свят, в който човек може да загуби представа за времето, онемял от възхита на представените 70 авторски схеми българска бродерия. Богатото въображение и подход на неговата авторка няма да ви остави дори и за миг да скучаете или загубите интерес. След като извезате първия си мотив няма да искате да спирате, докато стигнете до последния. Веднъж докоснали се до този албум, никога няма да останете безразлични към него.
-------

Автор: Елисавета Йорданова (2018)
Част: 1-ва
Албум: Луксозен
Формат: (A4 - албумно)
Обем книжно тяло (96 печ. стр.)
Корица: Твърда
Комплектовка: Книжно тяло шито с конци
Брой цветни илюстрации: 70

Приказки в Шевици (част 2)
"Приказки в шевици" (част 2) е достойното логическо продължение на опияняващата първа част. Тук българските народни приказки и фолклор оживяват в 50 авторски пана и 25 авторски схеми българска бродерия. Единствен по род и концепжия албума представяла интерес както за деца в подрастваща възраст, така и за техните родители, които са усетили удоволствието да везат шевици по авторските мотиви на Елисавета Йорданова. В тази част въображението на автора в колаборация със смелите виждания на Георги Марков продължава своето естествено израстване, за да достигне нови и неподозирани висоти. Прекрасно допълнение към колекцията. 

Автор: Елисавета Йорданова (2018)
Част: 2-ра
Албум: Луксозен
Формат: (A4 - албумно)
Обем книжно тяло (144 печ. стр.)
Корица: Твърда
Комплектовка: Книжно тяло шито с конци
Брой цветни илюстрации: 75

Приказки в Шевици (част 3)

"От А до Я, от земята до небето, от раждането до смъртта - това са "Приказки в шевици" - 3. Експлозия от идеи и иновативни творчески композиции, вдъхновени от българските шевици, сбрани в 95 схеми за бродиране с кръстат бод. "Колелото на живота", "Звездно небе", "Вечният календар", "Дървото на живота", "Българско девойче" са само част от заглавията на уникалните пана за бродиране, а поредицата "Бабина градинка" е един ухаен букет от български цветя. "Приказки в шевици" - 3 започват с буквите от българската азбука в стила на шевици от различни етнографски региони. Едно приключение, което ще ви достави истинска наслада и удоволствие!"

Автор: Елисавета Йорданова (2020)

Част: 3-та
Албум: Луксозен
Формат: (A4 - албумно)
Обем книжно тяло (96 печ. стр.)
Корица: Твърда
Комплектовка: Книжно тяло шито с конци
Брой цветни илюстрации: 95

 

95,00 лв. 70,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 70,00 лв.
Моля, изберете: