ПРИНЦЪТ НА ГЛУПЦИТЕ #1

  • Марка: ИК БАРД
  • Кат. номер: ВЧК1

КЛЮЧЪТ НА ЛЪЖЕЦА

Автор: Марк Лорънс
Жанр: Фентъзи
Сериал: Войната на червената кралица #1
ISBN: 9789546557094
Корица: Мека
Страници: 384
Дата на издаване: 17.10.2016
Доставка: до 2 дни (за сметка на получателя)

Възхвалявана като „епично фентъзи от мащабите на Джордж Р. Р. Мартин, само че на скорост“, трилогията „Разделената империя“ ни запозна с един дързък нов свят на мрачното фентъзи чрез историята за Йорг Анкрат и неговия унищожителен възход към властта. Марк Лорънс отново се завръща в Разделената империя с разказ за един не толкова амбициозен принц...

Червената кралица е стара, но кралете на Разделената империя се боят от нея както от никой друг. През цялото си царуване тя е водила дълга и скрита война срещу силите, които стоят зад нациите, със залози по- големи от земя или злато. Най-силното й оръжие е Мълчаливата сестра – която малцина виждат и за която никой не говори.

Внукът на Червената кралица принц Джалан Кендет – комарджия, пияница, женкар – е човек, който може да вижда Мълчаливата сестра. Десети на опашката за трона и доволен от ролята си на дребен кралски родственик, той предпочита да се преструва, че ужасяващата старица я няма. Само че се задава война. Свидетели твърдят, че армия от немъртви е тръгнала на поход, и Червената кралица призовава семейството си да брани кралството. Джал мисли, че всичко това са просто слухове – нищо, което би засегнало самия него, – но се оказва, че греши.

21,99 лв. 21,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 21,50 лв.
Моля, изберете: