УБИЕЦЪТ НА ШУТА #1

  • Марка: ИК БАРД
  • Кат. номер: FA1

УБИЕЦЪТ НА ШУТА

Автор: Робин Хоб
Жанр: Фентъзи
Серия: Фиц и Шута #1
ISBN: 9789546556684
Корица: Мека
Страници: 544
Дата на издаване: 21.03.2016
Доставка: до 2 дни (за сметка на получателя)

Фицрицарин – най-щурият образ във фентъзи вселената!
Джордж Р. Р. Мартин

Фицрицарин – кралско копеле и бивш кралски убиец – е оставил зад гърба си пълния с интриги живот. Под маската на Том Беджърлок, провинциален скуайър, Фиц води кротък живот с жена си Моли. За останалата част от света той е мъртъв и погребан.

Фиц не е забравил изчезналия си приятел, Шута, но покрай грижите за имението и семейството си така и не успява да го потърси. Внезапната поява на застрашителни бледокожи чуждоземци обаче хвърля зловеща сянка над миналото... и над бъдещето му.

За да защити новия си живот, бившият убиец трябва отново да поеме старата си роля...

Преди около 20 години Робин Хоб се появина фентъзи сцената с гръм и трясък с дебютния си роман „Тайните на занаята” - първа част от трилогията „Придворният убиец”, която запозна феновете на жанра с Фицрицарин Пророка и неговия необичаен приятел Шута. След невероятния успех на двамата герои сред критици и читатели последва втора трилогия - „Шутът и убиецът”, която нареди името Робин Хоб сред майсторите на фентъзи. Сега, след дълго очакване, ние ви представяме първата книга от новата поредица за приключенията на Фицрицарин и Шута. Също като предишните, и тази може да се чете самостоятелно от всеки, който все още не е бродил из света на Шестте херцогства.

 

21,99 лв. 21,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 21,50 лв.
Моля, изберете: