КАЛЕНДАР "СХЕМИ НА ШЕВИЦИ" | 2023

  • Марка: НАСЛЕДСТВОТО.BG
  • Кат. номер: К23

Луксозен бутиков календар "СХЕМИ НА ШЕВИЦИ" 2023 - Изданието е в кампания на предварителна заявка. Заявените бройки сега ще бъдат доставени до вас най-късно на 12.12.2022 (възможно е доставката да се случи и по-рано през първата седмица на месец Декември).

Описание:
13 изключителни шевици представени със схеми за бродиране.
Едно вдъхновяващо попълнение за всички колекционери на българското везбено изкуство.
Размер: 49 см Х 33 см

Календарът ще се издаде в лимитирана серия и след неговото изчерпване няма да се преиздава. Предварителната заявка ви гарантира, че ще може да се сдобиете с копие от него.

С всяко закупено издание от Наследството.БГ вие помагате в нашата всеобща кауза да открием, опазим и популяризираме българското културно наследствто и в частност българската народна шевица в нейния колорит и разнообразие. Благодарим ви!

ВНИМАНИЕ!
(1) Цената на календара е същата като на календара ни от 2022 година. Въпреки повишаването на цените, във всяко едно отношение, решихме това да е нашият Коледен подарък за вас! Съветваме ви ако имате възможност да си закупите календара колективно, за да спестите от куриерските разноски за 1 брой. за този артикул.

(2) При заявки на стойност 100.00 лв. ще получите и безплатна доставка до офис на Спиди. Ако обаче вашето населено място няма офис на Спиди или Еконт, а направите заявка на стойност 100.00 лв. безплатната доставка ще важи и до вашия адрес. Мисля никой няма да има нищо против, а и липсата на офиси във вашето населено място не е по ваша вина :) 

(3) До последно се чудихме дали ще можем да пуснем календар тази година и поради тази причина се позабавихме малко, но вашето желание и упорство ни мобилизираха... :) 


20,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 20,00 лв.
Моля, изберете: