АБОНАМЕНТ за 1 ГОДИНА

  • Марка: НАС ПРЕС ЕООД
  • Кат. номер: СШ-1Г

Списание: СХЕМИ НА ШЕВИЦИ
Абонамент: 1 година

Списанието може да бъде намерено в обектите на Lafka, вериги магазини Фантастико и по-добрите репове на територията на цялата страна.

КАК ДА СЕ АБОНИРАМ:

1. Изберете своя абонамент съответно за 6 месеца или 1 година 

2. Попълнете своите пълни данни за доставка до АДРЕС при заявката и потвърдете [актуален адрес, където желаете да получавате вашите издания с лесен достъп за куриера]

3. При потвърждението на вашата заявка ще получите e-mail с референтен номер състоящ се от 8 символа [символите съдържат букви и цифри; пример: А4Т8ХХХХ

4. А/ Посетете най-близката каса на EasyPay и направете плащане по КИН: 8104021566 [НАС ПРЕС ЕООД]в размера на вашия абонамент като използвате вашия персонален референтен номер състоящ се от 8 символа (за основание на плащането), получен при заявката на вашия e-mail. 
или
Б/ Платете по банков път до: НАС ПРЕС ЕООД; IBAN: BG26BGUS91601007210600 - Основание за плащане: 8-те символа [символите съдържат букви и цифри; пример: А4Т8ХХХХ], получени на вашия e-mail при успешна заявка на вашия абонамент.

5. След като получим плащането и обработим данните ви ще изпратим SMS за потвърждение.

ДОСТАВКА:

Всички нови абонаменти се приемат до 19-то число всеки месец. Доставката се извършва в началото на следващия месец с куриер на "Български Пощи" ЕАД.

При възникването на допълнителни въпроси или трудности при потвърждение на вашата заявка може да се свържете с наш представител на тел.: 0877 155 145 

Благодарим Ви, че сте активна част от националната ни кауза да опазим, съхраним и популяризираме богатото културно наследство на България! 

60,00 лв. 55,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 55,00 лв.
Моля, изберете: